B E D A N K T ! ! !

23 februari 2016 4 Door Bonnie
Een tussentijds bedankje is wel op zijn plaats. Niet alleen ontvang ik regelmatig een App of email, maar ook heel veel kaarten. Soms bezorgd door de post en soms door onzichtbare kaboutertjes die ongemerkt iets door mijn brievenbus frommelen als ik net even niet kijk 😉
Vaak zijn de afzenders bekenden, maar ook komen reacties en wensen uit totaal onverwachte hoeken -wat een verrassing is ook dat! Ik krijg mooie, lieve en vooral bemoedigende teksten. Omdat ik al lang geen plek meer heb om ze allemaal op te hangen hier in de huiskamer, heb ik ze in een rieten koffertje neergezet. Meerdere keren per dag pak ik er eentje uit en hou me vast aan de persoonlijke wens die daar dan op staat. Dat doet iets met me, dat helpt echt. Net als de vele bloemen die ik heb gekregen: prachtig! Het lijkt hier onderhand wel de Keukenhof 🙂  Het ruikt naar voorjaar, mmmmm lekker!
Lieve, lieve mee-levers, gevers, ondersteuners: 
Ook al reageer ik niet altijd direct, weet dat ik het ontzettend waardeer en er erg blij mee ben!