Bonnie Bewoog

Bonnie Bewoog

2 januari 2019 1 Door Bonnie

2019…

…per heden is mijn danswebsite niet meer. Na wikken en wegen heb ik toch maar besloten om ‘m uit de lucht te laten halen. De foto’s die er op stonden waren zwaar gedateerd: mijn haren nog zwart en mijn maatje wat minder. De info over mijn dansopleidingen klopte nog wel, maar over de lessen niet meer. Wat heeft het voor zin om zo een site dan nog te willen blijven aanhouden. De foto’s die op de site stonden heb ik wel bewaard en denk soms nog terug aan die koude februari-dag dat Don en ik de duinen introkken om een aantal fotoseries te maken. Het moest vooral ‘beweging’ uitstralen. Ooit heb ik er een stukje over geschreven met onderstaande blooper erbij, onder het mom Ook uit balans in beweging….

Mijn uitbewogen danssite heb ik om laten bouwen tot deze, waarop ik kan bloggen. Oud wordt nieuw. Mijn logo wilde ik niet helemaal verloren laten gaan, met name het ‘symbool’: het is mijn handschrift, ik schrijf mijn B op die manier. Zo blijft mijn vernieuwde logo letterlijk een beetje dezelfde uitstraling behouden.

Helemaal uitbewogen ben ik zélf zeker niet. Sinds een paar weken geef ik weer een dansles. Hoe leuk is dat! Ik zal er zeker iets meer over schrijven, een andere keer. Voor nu is het even genoeg. Zo in de overgang van oud naar nieuw is dit meer even een (voor)proefschrijfsel to be continued….